ETEN IN VISO

In VISO willen we onze leerlingen een gezond middagmaal aanbieden, met variatie en keuze. Daarom is er in ons aanbod voor het middagmaal voor elk wat wils.

Campus Polenplein

Wie dat wil kan eigen boterhammen meebrengen en op school kiezen voor een drankje of soep. Je kan kiezen uit plat, spuit- of gearomatiseerd water of je kan gratis water nemen aan de waterkraantjes in het restaurant. De rijkgevulde saladbar kan ook een aanvulling zijn bij de lunch die je zelf meebrengt.

Kies je liever voor een koude maaltijd op school, dan heb je de keuze tussen belegde broodjes met verschillende soorten beleg of een koude schotel, beiden met groenten uit de verse saladbar.

Wil je graag een warme maaltijd eten, dan is er dagelijks keuze uit een dagschotel of een snelschotel. Bij de dagschotel kan je je bedienen aan het warm buffet met telkens twee soorten warme groenten en twee soorten zetmeelproducten (aardappelen, pasta, puree, rijst...)  of aan de saladbar. Bij de snelschotel mag je je ook bedienen aan de saladbar. Je mag steeds terugkeren naar het warm buffet of de saladbar.

Dagelijks kan je ook een dessert nemen of een vers stuk fruit.

Om te vermijden dat leerlingen cash geld moeten meebrengen naar school, werken we met een eetkaart waar er geld op gestort wordt en waar dagelijks het verbruik van afgetrokken wordt. Het saldo van de eetkaart en wat verbruikt werd, kan thuis geraadpleegd worden.

 

Campus Dr. Delbekestraat

In onze refter kan je eigen boterhammen meebrengen, aangevuld met een dagverse soep op school.

Kies je liever voor een belegd broodje als lunch, dan kan je voor de start van de lessen ’s morgens jouw keuze doorgeven aan de balie.

Wie dat wil kan een warme maaltijd nemen in het restaurant van het Polenplein en heeft dan de keuze uit het aanbod dat hierboven beschreven staat.