Inschrijven voor schooljaar 2022-2023

Je kan inschrijven:

- elke schooldag van 8 u. tot 11.30 u. en van 13 u. tot 17.30 u.;
- breng zeker het rapport van je vorige school mee en/of andere papieren met nuttige info.

Nog vragen?

Zit je nog met vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Mail naar viso.roeselare@sint-michiel.be of bel ons op het nummer 051 20 14 57 (campus Polenplein) of 051 20 88 77 (campus Dr. Delbekestraat).

 

VISO digitaal verkennen

Ben je té nieuwsgierig en kun je niet wachten om VISO te verkennen? Ontdek onze school dan nu al digitaal via www.viso-roeselare.be/ontdekviso.

Infoavonden - info

Zet je de eerste stap naar het secundair? Of twijfel je over een verandering van richting? We helpen je heel graag om een goeie studiekeuze te maken. Wat kunnen we je bieden?

Hieronder vind je de opname van de infoavond die achter de rug is. Op onze open dag ontmoeten we je heel graag op school voor een rondleiding op maat. Inschrijven is niet nodig. Kan je die dag echt niet en heb je interesse in de school, neem dan zeker contact op, dan zoeken we een ander moment.

Digitale infoavonden voor 12-jarigen

Tijdens deze infoavond speciaal voor jou als 12-jarige en je ouders laten we je kennis maken met onze school en wat typisch is voor VISO. We staan ook stil bij de lessen in het eerste jaar en de onderverdeling Algemeen - Accent - Extra en de B-stroom. Je ontdekt ook onze ruime waaier aan talenturen waaruit je kan kiezen in het eerste jaar. Enkele leerlingen vertellen je heel graag hoe het er aan toe gaat in VISO. Nadien kan je met al je vragen terecht bij de titularissen, leerlingbegeleiding en directie.

- over 1A (in campus Polenplein): bekijk hier de opname van 10 maart 2022

- over 1B (in campus Delbekestraat): bekijk hier de opname van 17 maart 2022

Digitale infoavonden voor instromers

Tijdens deze avonden, maak je kennis met onze school en wat typisch VISO is. Daarna kan je onze ruime waaier aan studierichtingen ontdekken. Je kan na de info vragen stellen aan de vakleerkrachten, titularissen, leerlingbegeleiding en directie.

- van 2A naar het 3de jaar aso-tso-bso: bekijk hier de opname van 22 februari 2022
- voor 4 aso-tso over het 5de jaar Gezondheids- en welzijnswetenschappen, 5 Sociale en technische wetenschappen, 5 Verzorging en 5 Organisatiehulp: bekijk hier de opname van 22 februari 2022