Inschrijven voor dit schooljaar ('22-'23)

Je kan inschrijven:

- elke schooldag van 8 u. tot 11.30 u. en van 13 u. tot 17.30 u.;
- breng zeker het rapport van je vorige school mee en/of andere papieren met nuttige info.

Kom VISO ontdekken

Zet je in 2023-2024 de eerste stap naar het secundair? Of twijfel je over een verandering van richting volgend schooljaar? We helpen je heel graag om een goeie studiekeuze te maken. Wat kunnen we je bieden?

 

Infovoormiddag met rondleiding voor 12-jarigen

Tijdens deze infovoormiddag speciaal voor jou als 12-jarige en je ouders laten we je kennis maken met onze school en wat typisch is voor VISO.

We staan stil bij de lessen in het eerste jaar en de onderverdeling Algemeen - Accent - Extra en de B-stroom. Je ontdekt ook onze ruime waaier aan talenturen waaruit je kan kiezen in het eerste jaar. Enkele leerlingen vertellen je heel graag hoe het er aan toe gaat in VISO.

Na dit algemeen deel ga je samen met een leerkracht op ontdekking door de school. Je verkent de lokalen, proeft van ons aanbod en kan al je vragen stellen aan leerkrachten en leerlingen. Nadien bieden we je graag een drankje aan en kun je al een intentie tot inschrijving invullen.

- over 1A (in campus Polenplein): zondagvoormiddag 5 maart 2023 om 9 u., 10 u. of 11 u.

- over 1B (in campus Delbekestraat): zondagvoormiddag 19 maart 2023 om 9 u., 10 u. of 11 u.

-> Schrijf je snel in via de knop hierboven.

Open dag

Op onze open dag ontmoeten we je heel graag op school voor een rondleiding op maat. Inschrijven is niet nodig. Kan je die dag echt niet en heb je interesse in de school, neem dan zeker contact op, dan zoeken we een ander moment.

Onze open dag gaat door op beide campussen op zondag 7 mei van 12.30 u. tot 17.30 u.

VISO digitaal verkennen

Ben je té nieuwsgierig en kun je niet wachten om VISO te verkennen? Ontdek onze school dan nu al digitaal via www.viso-roeselare.be/ontdekviso.

Nog vragen?

Zit je nog met vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Mail naar viso.roeselare@sint-michiel.be of bel ons op het nummer 051 20 14 57 (campus Polenplein) of 051 20 88 77 (campus Dr. Delbekestraat).