Leerlingenraad

Heel wat geëngageerde leerlingen en begeleiders staan ieder jaar paraat om het schoolleven in VISO te laten sprankelen. De leerlingenraad staat voor vooruitgang en geeft gehoor aan de boodschap van iedere leerling.

De leden van de stuurgroep zijn leerlingen zoals alle anderen. Op de speelplaats vallen ze niet speciaal op, maar ze zijn wel speciaal. Zij zijn diegenen die zich engageren om van hun school een betere school te maken. Achter de schermen werken ze zich uit de naad om voor medeleerlingen, zichzelf, maar ook voor leerkrachten, ondersteunend personeel en directie de school nog aangenamer, moderner en authentieker te maken. Met veel engagement, creativiteit, inventiviteit en vuur organiseren ze de dag van de jeugdbeweging, de dag van de leerkracht, de dag van de leerlingenraad, Valentijn… en nog veel meer.

«Wij willen op school ook wel meebeslissen» «Maar hoe?» Droom jij van een aangename speelplaats? Heb je een leuk idee voor de schoolreis? Wil je starten met een schoolkrant of meeschrijven aan het schoolreglement? Heb je een schitterend, realistisch idee voor een sportdag? … Dan ben jij een ideale leerlingenrader!

De leerlingenraad,
een van de slagaders van de school.
Heb je klachten of wensen,
of wil je de school het beste wensen?
Barst je van de goede plannen
en wil je je inspannen?
Leerlingen groeperen en
Activiteiten organiseren
Werken aan een beter VISO,
een school van niveau.
Blijf niet zitten met je idee
en denk met ons mee.
We staan ook dit jaar voor iedereen paraat,
want wij zijn de leerlingenraad.