Leeronderneming 7 Esthetische lichaamsverzorging

Als leerlingen 7 Esthetische lichaamsverzorging richten we in het kader van 'ondernemend project' een eigen leeronderneming op, in samenwerking met Unizo.

We starten ons eigen schoonheidssalon waarin we in teamverband leren samenwerken. Daarom organiseren en coördineren we naast de behandelingen ook alle werkzaamheden zelf, zoals het bijhouden van afspraken, stockbeheer, klantenadministratie, productenaankoop, boekhouding, marketing…

Wij zorgen met ons gemotiveerde team ervoor dat de klant kan genieten van een behandeling op maat. Het doel dat we voor ogen hebben is een ontspannende, gepersonaliseerde aanpak die de klant zowel tijdens zijn afspraak in het instituut als thuis een gelukkig gevoel geeft.

In ons instituut richten we ons niet enkel op vrouwen, maar ook mannen zijn zeker welkom. Ook zij kunnen met hun schoonheidsproblemen en wensen bij ons terecht. Wij zijn dan ook jullie personal coach in beauty.

Je kan bij ons ook terecht voor advies en de aankoop van professionele producten.
Benieuwd wat we in onze mars hebben? Kom dan even langs en laat je verwennen!

Je bent van harte welkom na afspraak elke donderdag van 8.30 u. tot 11.30 u. en van 13.30 u. tot 16.30 u. Een afspraak maken is noodzakelijk en kan via 0484 92 14 48.