Modernisering van sterk theoretisch tot pittig praktisch

In schooljaar 2019-2020 zijn we vol enthousiasme gestart met de modernisering van het secundair onderwijs. Die schuift elk jaar een jaartje op.

In VISO komen vanaf nu alle leerlingenprofielen aan hun trekken, zowel aso, tso als bso en in de eerste graad kun je op alle vier niveaus les volgen (1 B, 1A Algemeen, 1A Accent en 1A Extra) en krijg je een uitgebreide keuze uit talenturen en basisopties. We gaan zo 100% voor elk talent. Je ontdekt er alles over op deze pagina.

Tweede en derde graad

Vanaf 2021-2022 start de modernisering van het secundair onderwijs ook in het derde jaar. Nieuw is dat je dan ook de aso-richting Humane wetenschappen kan volgen vanaf het derde jaar (ondek er hier alles over). Hierdoor bieden we in VISO het volledige aanbod binnen het sociale domein maatschappij en welzijn aan, van aso tot bso, met daarnaast nog de sterke STEM-richting Biotechnische wetenschappen.

Nog nieuw is dat je vanaf 2021-2022 in het derde jaar in bso Haar- en schoonheidsverzorging kan volgen. Wil je je specialiseren in schoonheidsverzorging, dan kan dat vanaf nu dus zowel op bso- als tso-niveau.

Hieronder vind je ons vernieuwde studieaanbod.